Müürisegu Weber M 100/600 25 kg
Müürisegu tellistest või plokkidest müüride ladumiseks nii sise- kui välistingimustes.
- 48 tk = 174,72 € (3,64 € / tk)
Müürisegu Weber M 100/600 25 kg
Müürisegu tellistest või plokkidest müüride ladumiseks nii sise- kui välistingimustes.
Tootekood | 60120647 |
EAN-koodi | 4741109000107 |
BRÄND | Weber Saint-gobain |
Tüüp | Müürisegu |
- Koostis: portlandtsement, liiv ja ilmastikukindlust parandavad lisandid.
- Survetugevus: 8 MPa
- Kulunorm: sõltub materjali suurusest ja poorsuset
- Veekulu: 3 - 4 l/25 kg
- Kasutusaeg: 3 h vee lisamisest
- Sobiv töötemperatuur: +5 kuni +30 °C
- Hoiustamine: max 1 aasta alates tootmise kuupäevast kuivas ruumis ja suletud pakendis
- Pakend: 25 kg kott
Tellised peavad olema puhtad ja ei tohi olla jäätunud ega härmatisega kaetud. Segu valmistamisel pidada täpselt kinni kotil olevast veekogusest. Jahedamates tingimustes kasutada segu valmistamiseks sooja (maks.60⁰C) vett. Segu temperatuur peab olema kasutamise ajal vahemikus +5…+30⁰ C. Valmis segu on kasutatav 2 - 3 tundi.
Müürikive ei tohi pärast nakkumist enam liigutada. Müüri ajutised katkestused tuleb püüda teha astmelised. Poolelioleva müüri pealispinda kaitsta vihma ja muu ohustava niiskuse eest. Kuiva ja sooja ilmaga tuleb takistada müüri liiga kiiret kuivamist. Mördipritsmed tuleb eemaldada müüri pinnalt enne mördi tardumist.
NB!Põhjustab ärritust. Sisaldab tsementi min 20% kogumahust. Ärritab silmi, hingamisteid ja nahka. Väldi pikemat kontakti nahaga. Vajadusel kasuta kaitseprille, respiraatorit, kindaid või kaitsekreemi. Väldi tolmu sissehingamist. Segu sattumisel silma loputada koheselt rohke veega ning vajadusel konsulteerida arstiga.
Lasnamäe | Vali Valitud |
---|---|
Tähesaju tee 8 13917 Tallinn +3726029200 |
E - R 08:00 - 20:00 L 09:00 - 19:00 P 09:00 - 17:00 |
info.lasnamae@bauhaus.ee | |
Juhised | Lisainfo |
Rocca al Mare | Vali Valitud |
---|---|
Kaeravälja tn 3 13516 Tallinn +3726029400 |
E - R 08:00 - 20:00 L 09:00 - 19:00 P 09:00 - 17:00 |
info.rocca@bauhaus.ee | |
Juhised | Lisainfo |