Tikkurila aasta värv 2024 on virsikutoon “Nude in Nizza”

Tikkurila aasta värv 2024 on “Nude in Nizza” - virsikutoon, mis kiirgab soojust. Värvikollektsiooni kujundas tunnustatud Rootsi sisekujundaja Marie Olsson Nylander, kes renoveeris Color Now 2024 kollektsiooni värvidega ka oma uue korteri. 

Tema 230 ruutmeetri suurune korter asub Rootsis Helsingborgis, majas mis on on ehitatud 1880. aastatel. Marie soovis saavutada stiili, mis ei ole ootuspärane ja tavaline. Korteri kesksel kohal hallis asub soome kunstniku Mirja Ilkka tehtud toasuurune seinamaaling, mis jätab võimsa esmamulje kõigile, kes korterisse sisenevad.

2024. aasta värvikollektsiooni loomisel oli Marie Olsson Nylanderi eesmärk üllatada ja inspireerida inimesi nägema värvitoone uuest vaatenurgast. Olsson Nylander soovis kujundada nii neutraalseid kui ka julgetes toonides ruume ja näidata, et värvid ei pea alati olema seintel: värvida võib ka hoopis lae, ukseraamid või põrandaliistud. Loe tema inspireerivast sisustusstiilist lähemalt

 

Usalda oma sisetunnet

 

„Soojade värvitoonide kasutamine on endiselt trendikas ja see jätkub ka tulevikus,“ ütleb PPG Tikkurila kaubamärgi värvikategooria juht Irina Hanhisalo. „Pehmed ja kutsuvad värvid, mis muudavad ruumi rahulikuks ja hubaseks, on kergesti kombineeritavad erinevate materjalide ja stiilidega. “Nude in Nizza” on neutraalne, kuid värviline toon. See värvitoon väljendab armastust, lahkust ja mängulisust.“

„Aasta värvi ja kollektsiooniga Color Now 2024 tahame inspireerida ja julgustada inimesi muutusi ette võtma ja julgeid värvivalikuid tegema. ​Usaldage oma sisetunnet,“ soovitab Hanhisalo.

Värvitooni "Nude in Nizza" andmed:
RGB: 242,194,166 (#F2C2A6)

 

Tikkurila ja Marie Olsson Nylanderi koostööna valminud Color Now 2024 kollektsioon


Tikkurila Color Now 2024 värvikollektsiooniga soovib Olsson Nylander väljendada mängulisust ja armastust. Kollektsiooni sõnum "Usalda oma sisetunnet" kandub läbi 14 maalähedase tooni: intensiivne burgundiapunane, erinevad beežid ja roosad toonid, pehme must, hallikassinine ja oliiviroheline. Aasta värv on Nude in Nizza - virsikutoon, mis kiirgab soojust. Värvikollektsioon jutustab visuaalse loo sellest, kes sa oled ja mida sa armastad.  

Kõik kollektsiooni värvitoonid sobivad omavahel kokku ja toovad esile üksteise parimad omadused. Toonid on mõeldud kasutamiseks kas eraldi või koos ning need sobivad nii suurematele pindadele (nt seinad ja laed) või väiksematele detailidele.

Tikkurila aasta värvi kontseptsioon Color Now on loodud trendikate ja põnevate värvitoonide ning teemade tutvustamiseks. Tikkurila soovib inspireerida inimesi looma ilusat igapäevaelu ja pakkuma uusi värvikaid võimalusi. Tikkurila on loonud Color Now kollektsiooni ja aasta värvi alates 2016. aastast.

Rohkem infot:  tikkurila.ee/aastavarv-2024